Creare Continut Valoros

SEO Gratis – Creare Continut de Calitate

Vei incepe optimizarea on-page cu creare de continut pe site-ul tau. Orice continut este bun insa daca vei crea continut nou si de calitate care nu se mai gaseste in cautarile de pe Google vei avea un mare avantaj atunci cand iti vei lansa site-ul pe motoarele de cautare. Etapa de creare de pagini cu continut bun poti sa o realizezi prin creare de continut text, imagini, animatii grafice sau prezentari interactive, chiar si continut video este indicat.

Orice inseamna nou si de calitate este binevenit pentru motoarele de cautare. Sa presupunem ca ai un site de servicii, este o idee excelenta sa iti creezi o sectiune in site cu lucrarile realizate la clienti pana in momentul de fata si o sectiune cu testimoniale, adica cu parerile clientilor exprimate in scris legate de serviciile tale.

Daca ai un site care comercializeaza produse in mediul online, ar fi excelent sa ai descrieri cat mai detaliate ale produselor tale, produsele tale ar fi bine sa fie insotite de review-uri si testimoniale, iar daca poti face si prezentari video la produsele pe care le vinzi ar fi foarte bine.

Idei sunt multe am dat exemple doar pentru doua tipuri de site-uri si anume site-uri de prezentare si magazine online. Va trebui sa creezi tu insuti continut de calitate personalizat pentru site-ul tau.

O idee foarte buna ar fi ca atunci cand creezi pagini noi de continut ( 15 – 20 pagini web noi pe zi sa zicem) sa iti blochezi in fisierul robots.txt accesul la site din partea motoarelor de cautare si asta pentru ca o crestere accentuata de pagini web zilnica la un site nou poate fi interpretata de Google ca spam si poate sa-ti trimita site-ul in sandbox-ul Google. Dupa ce ai terminat optimizarea on-page a intregului site poti sa modifici fisierul respectiv si sa permiti accesul robotilor pe site-ul tau. Aceasta operatie o faci din webmasters tools.

In continuare ne vom ocupa de imbogatirea site-ului cu cuvinte cheie.