Etape Creare Site Gratis

Etape de creare site gratis html 5

1. Prima etapa de creare site gratis html 5 consta in alegerea machetei pe care o vei folosi pentru site-ul tau. Aici exista doua posibilitati,
A. Intai poti alege o macheta (layout) gratuita de pe siteuri specializate pe download de machete pentru site-uri web. Cautand pe Google dupa cuvintele cheie free html 5 templates, free html 5 templates download.

Nota: Am sa iti recomand sa construiesti site-ul pe o macheta bazata pe codificarea html 5 deoarece vei putea ulterior sa-l optimizezi folosind cele mai noi tehnici de SEO (Search Engine Optimization).
B. Sau poti alege o macheta platita bazata pe html 5, in concordanta cu tema si domeniul de activitate al site-ului tau. Aici avantajul ar fi ca vei beneficia de un design superior pentru intregul site. Poti cauta pe Google dupa cuvintele cheie html 5 templates sau html 5 templates download.
In cadrul acestei prezentari voi opta pentru prima varianta adica alegerea unei machete gratuite si imbunatatirea ei in Photoshop.
2. Adaugarea unui logo pentru site-ul tau. Daca ai o firma si ai deja un logo il adaugi pe cel existent daca nu vei cauta unul nou pe Google.
3. Realizarea unei animatii grafice in Adobe Photoshop pentru Header-ul site-ului tau. Header-ul oricarui site este partea superioara a acestuia in care se regaseste logo-ul si cateva informatii succinte.
4. Introducerea continutului (text, poze, alte animatii grafice) si crearea paginilor web pentru site-ul tau in Adobe Dreamweaver.
5. Etapele de creare site gratis se finalizeaza prin realizarea unei pagini de contact diferita de celelalte pagini ale site-ului.