Site Gratis

Site Gratis – Dezvoltat de la zero

Ca in orice domeniu nou in care vrem sa invatam ceva inceputul este mai greu. Dar cu perseverenta se poate. Pentru crearea unui site gratis aveti nevoie de cateva unelte de baza cu ajutorul carora veti crea primul site si de un domeniu propriu gazduit pe un server de obicei cumparat.

Unelte recomandate

1. Pentru a realiza un design atragator pentru site-ul tau iti trebuie sa instalezi pe calculatorul propriu Adobe Photoshop. Orice versiune este buna insa eu iti recomand sa folosesti o versiune mai recenta.
2. Pentru realizarea si modificarea machetei (layout) site-ului tau vei avea nevoie sa instalezi Adobe Dreamweaver. Recomand o versiune mai recenta, datorita faptului ca are mai putine bug-uri si mai multe imbunatatiri.
3. De asemeni ca sa poti vizualiza, urca si testa site-ul pe server vei avea nevoie de 3 browsere web si anume Chrome, Mozilla Firefox si Internet Explorer ( in ordinea asta). Toate cele trei browsere sunt bine de avut pe calculatorul propriu pentru a realiza un site gratis fara erori pe toate cele trei browsere web.

Resurse pentru a instala programele adobe puteti gasi pe site-ul lor www.adobe.com sau pe Google cautand dupa numele programelor.

Ce iti mai trebuie pentru a incepe?

In pricipiu ti-ar mai trebui un domeniu propriu si gazduire aferenta acestuia pentru a realiza un site gratuit. Pentru a cumpara aceste servicii iti recomand sa cauti pe Google dupa cuvintele cheie: domeniu, domenii, gazduire etc. si sa alegi un provider din Romania.