SEO Gratis

SEO Gratis – Introducere

SEO (Search Engine Optimization) – reprezinta piatra de temelie a oricarui site care va avea succes si popularitate pe motoarele de cautare. Optimizarea pentru motoarele de cautare, este un proces amplu si de durata, un site bun pe partea de SEO reprezinta un site care va fi optimizat permanent. In cele ce urmeaza voi detalia acest proces si bazele sale.

In primul rand in creare site gratis, SEO inseamna atat optimizare on-page cat si optimizare off-page, insa precizez din start ca optimizarea on-page este cea mai importanta pentru un site web nou si asta se datoreaza ultimelor modificari si update-uri ale algoritmului Google. Optimizarea off-page este si ea importanta insa in momentul de fata este pe plan secundar.

Dupa ce ai urcat site-ul pe server, ii vei face un debugging, adica eliminarea erorilor de pe site si nu in ultimul rand si adaptarea site-ului pentru toate cele trei browsere importante Chrome, Mozilla Firefox si Internet Explorer, pentru a fi un site cross-browser.

Urmatorul proces in creare site gratis este optimizarea seo on-page, aceasta fiind echivalenta cu imbogatirea continutului cu cuvintele cheie pe care le vei targeta in campania seo, precum si cresterea continutului adica a numarului de pagini pentru ca site-ul tau sa fie mai puternic in rezultatele cautarilor de pe Google pe cuvintele cheie alese.

In cele ce urmeaza voi detalia pas cu pas intregul proces seo on-page.