Realizarea unei animatii in header

Creare Site Gratis – Realizarea unei animatii grafice in header

Se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte, pot adauga ca o animatie grafica face mult mai mult decat atat. Pentru a crea o animatie grafica poti opta pentru mai multe solutii:

1. O prima solutie ar fi crearea unei animatii grafice in Photoshop. Aici ar fi de subliniat ca o animatie grafica in Photoshop poate fi de baza adica, un text care sa faca scroll de la dreapta la stanga, o text care sa apara si sa dispara in timp ce in locul lui apare al text, de asemenea se poate lucra si cu mici imagini. Insa marele dezavantaj al unei animatii in Photoshop este ca va fi salvata in format .gif avand deci o calitate mai redusa a imaginii animate finale.

2. A doua solutie care o si recomand ar fi realizarea unei animatii grafice cu texte, imagini in programul Macromedia Flash 8, aplicatie specializata pe animatii grafice de inalta fidelitate.

3. O alta solutie ar fi folosirea unui program mic specializat pe animatii de tip flash, care in general il gasesti gratuit cautand pe Google dupa cuvinte cheie precum, free flash animation, etc.

In alta ordine de idei atat animatia cat si logo-ul site-ului tau va trebui sa se incadreze in tema de culoare si nuante a site-ului pentru a crea un efect cromatic puternic care sa atraga ochii vizitatorilor si potentialilor clienti.